Besparen op jouw internetverbinding

Het leven van een gothic is niet bepaald goedkoop. Dit komt ten eerste door het feit dat de kleding betrekkelijk duur is. Er wordt namelijk niet heel veel van gemaakt, waardoor de prijs hoger ligt dan bij normale kleding. Daarbij komt dat gothic’s over het algemeen niet bepaald zuinig zijn met hun make-up. Hierdoor moet er regelmatig nieuwe aangeschaft worden en dat is natuurlijk ook bijzonder prijzig. Gelukkig kun jij als gothic een aantal dingen doen om geld te besparen. Kijk bijvoorbeeld eens naar jouw internetverbinding. In onderstaande tekst vertellen wij jou hoe jij kunt besparen op jouw internetkosten.

internet

Internet meerdere abonnementen

De kans is groot dat jij momenteel meerdere internetabonnementen hebt. Zo heb je waarschijnlijk internet voor thuis en een internetabonnement voor jouw smartphone. Thuis maak je gebruik van wifi, buitenshuis van je data. Internet meerdere abonnementen lijkt dus haast onoverkomelijk. Dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Wanneer jij internet voor thuis en voor jouw smartphone bij dezelfde aanbieder afsluit, kun je vaak besparen. Kijk dan ook altijd naar deze mogelijkheid voordat jij een abonnement afsluit.

Vergelijk glasvezel met kabel

Tegenwoordig is het bijna overal mogelijk om glasvezel af te sluiten. Glasvezel zorgt voor nóg sneller internet dan je altijd gewend was. Mooi makkelijk natuurlijk, maar er zit ook een nadeel aan: de kosten. Glasvezel internet is namelijk aanzienlijk duurder dan gewoon internet via de kabel. Maak daarom altijd een gedegen vergelijking. Zo weet jij direct of het financieel gezien aantrekkelijk is om over te stappen of juist niet. Vergelijk glasvezel met kabel kan tegenwoordig makkelijk en snel via het internet.

Abonnement of toch prepaid?

Veel mensen in ons land beschikken tegenwoordig ook over een smartphone met internet. Hartstikke makkelijk natuurlijk, want zo kun jij altijd en overal online zijn. Vaak worden smartphones verkocht met een abonnement. Met zo’n abonnement krijg jij iedere maand nieuwe data en belminuten. Maak jij het merendeel van jouw bundel niet op? Dan is het natuurlijk zonde om voor een duur abonnement te kiezen. In dat geval is prepaid mogelijk beter voor jou. Je betaalt zodoende alleen maar voor datgene wat je verbruikt. Ben jij door jouw data heen? Dan kun je makkelijk en snel online herladen. Jij hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je lange tijd zonder internet zit op jouw smartphone.

internet

KPN glasvezel vergelijken met Ziggo

Ziggo biedt geen glasvezel aan, KPN wel. Hierdoor ben jij waarschijnlijk geneigd voor KPN te kiezen, omdat dit sneller is. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Ga daarom ook altijd KPN glasvezel vergelijken met Ziggo voordat jij een abonnement afsluit. Ook dit kan gewoon weer via het internet. Maak hierbij niet de fout alleen maar te letten op de prijs. Dit is natuurlijk belangrijk wanneer jij wilt besparen, maar kijk vooral ook naar de internetsnelheid. Bij de ene ligt deze mogelijk een stuk lager dan bij de ander. En wanneer jij kiest voor de goedkoopste, kan dit maar zo tot gevolg hebben dat jij met straks moet doen met aanzienlijk langzamer internet. En dat wil jij natuurlijk niet. Kijk bij KPN glasvezel vergelijken met Ziggo dus niet alleen naar de prijzen.